dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ataquen amb àcid i silicona setze parquímetres de la zona blava de Calella

Foto: A.C.

Setze parquímetres de la zona blava de Calella van quedar inhabilitats en patir l’atac amb la introducció d’àcid i silicona a l’interior de les màquines. Tots aquests parquímetres van aparèixer amb la mateixa pintada – amb esprai negre – on es podria llegir ‘El carrer és de totes’. Gestvia, l’empresa municipal que s’encarrega de la mobilitat, els aparcaments, zones blaves i senyalització a la ciutat, ha valorat en uns 26.500 euros el cost dels danys causats. El consistori calellenc ha informat que s’han pogut recuperar catorze de les setze màquines, però dues han quedat tan malmeses que s’hauran de substituir. A més d’aquests danys, també s’han hagut de set lectors de targetes bancàries i elements addicionals.

Una de les característiques d’aquestes màquines de zona blava és la modularitat, un sistema que permet substituir les peces danyades sense afectar al conjunt de l’equip, així mantenir ràpidament les màquines en servei. Gràcies a això, l’empresa municipal va aconseguir restablir la normalitat a partir de diversos elements de recanvi que disposa per cobrir avaries, tot i que algunes màquines no es van poder tornar a disposar de servei bancari fins l’arribada de noves peces de recanvi.

Per altra banda, l’Ajuntament de Calella ha anunciat que es personarà com a acusació particular en la denúncia que presentarà Gestvia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per