dilluns, 22 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Buika convoca els seus seguidors al Palau de la Música

Fotos: Vicens Tomàs

El passat dia 13 Concha Buika va presentar el seu darrer treball ‘Para mí’, davant d’un públic expectant i entusiasmat per escoltar l’artista en directe al Palau de la Música, participant en la dinovena edició del Festival del Mil·leni.

Buika comença la seva carrera com a cantant cap a l’any 2000. Nascuda a Palma de Mallorca i filla de l’ex-polític i escriptor guinea, exiliat, Juan Balboa, va viure la seva infantesa entre la comunitat gitana del barri Son Gotleu.

El flamenc la va inspirar artísticament. A la seva mare li encantava la musica i ella estava acostumada a escoltar música de tot el món. Per això, la seva veu càlida i particular l’ha portat a experimentar altres gèneres, sempre amb les seves personals versions. Des de l’any 2011 viu a Miami des d’on li és més fàcil desplaçar-se als Estats Units on la reclamen periòdicament.

.

La seva discografia compta amb 9 treballs. Reconeguda amb diversos Grammys i altres premis, és sol·licitada sovint per col·laborar amb altres artistes de primera línia i en diferents registres. Una llarga i variada trajectòria fruit de la seva acurada dedicació.

El públic, que va omplir el Palau de la Música, apassionat, va compartir l’espectacle amb la Buika que es va entregar des del primer moment amb la simpatia que la caracteritza. Donant el màxim de la seva veu, interpretant amb el cor i amb uns músics perfectament acoblats oferint un espectacle contundent i sensible.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per