dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella acull la presentació de la plataforma ‘Casa Nostra, Casa Vostra’

Imatge: Arxiu

Imatge: Arxiu

La Sala Mozart de Calella acollirà aquest dilluns, a partir de les 7 de la tarda, la presentació oficial de ‘Casa Nostra, Casa Vostra‘ de l’Alt Maresme. Aquesta plataforma d’entitats, que compta amb en suport de l’Ajuntament de Calella, té la intenció de conscienciar la ciutadania de la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea.

L’acte anirà a càrrec del representant de l’associació Calella X Refugiats, Ernest Vila, el representant de Malgrat Acull, Vicens Tomàs, i el coordinador al Maresme de ‘Casa Nostra, Casa Vostra’, Dani Carulla. Precisament, l’associació calellenca ‘Calella X Refugiats’ s’ha incorporat a aquesta plataforma.

Durant l’acte es presentaran també diversos actes solidaris que tindran lloc el mes de febrer, com el Gran concert per a persones refugiades que tindrà lloc el proper dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona, o una manifestació nacional a Barcelona programada pel dissabte 18 de febrer. La campanya també compta amb un manifest que fins al moment ja ha recollit prop de 33.000 signatures.

1 comentari per a “Calella acull la presentació de la plataforma ‘Casa Nostra, Casa Vostra’”

  1. […] de la recent presentació de la plataforma ‘Casa nostra, casa vostra’ a Calella, aquest dimecres s’ha presentat a la Sala Apolo de Barcelona el Gran Concert en […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per