sildenafil canada online differin cream buy buy brand cialis canada can i buy motilium over the counter in australia buying stromectol online
dijous, 15 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Care Santos reivindica el valor de la ficció

Care Santos, durant la lliçó inaugural | Fotos: TCM

L’escriptora Care Santos ha estat l’encarregada de pronunciar la lliçó inaugural de l’acte de inauguració oficial del  curs universitari 2017-2018 del Tecnocampus Mataró-Maresme. Sota el títol ‘Per què serveix la ficció’, la novel·lista mataronina ha ressaltat la ficció i la literatura com a elements clau per entendre el món que ens envolta.

Durant el seu discurs, Santos ha manifestat que “els llibres ens ensenyen a pensar i a conèixer diferents oportunitats i diferents punts de vista”, i ha afegit que la ficció serveix perquè tothom pugui construir la seva pròpia història a partir del fet de narrar, d’explicar històries, una característica innata a l’ésser humà. L’escriptora mataronina, guanyadora del Premi Ramon Llull 2014 i el Premio Nadal 2017, creu que “la curiositat és una de les principals raons per les quals necessitem la ficció”.

.

Per la seva part, la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, ha donat la benvinguda als assistents i ha destacat les bones xifres pel que fa al nombre d’estudiants matriculats, que aquest curs se situen a proper dels 3.400. També, el director general, Jaume Teodoro, ha fet balanç del darrer curs i ha remarcat que el Pla Estratègic 2022 és l’aposta de la institució per consolidar un model d’èxit després d’una forta etapa de creixement en els últims anys.

Per la seva banda, l’alcalde de Mataró, David Bote, ha assenyalat en el discurs de clausura el compromís de la ciutat amb el projecte, que llança el repte del districte TecnoCampus com a pol de creixement del territori vinculat a Mataró i al Maresme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per