Convoquen una vaga a Renfe i Adif el divendres 28 de juliol | Diari Maresme buying doxycycline in south america buy yasmin online australia buy orlistat pills anyone ever buy viagra online alesse 28 buy online
divendres, 18 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen una vaga a Renfe i Adif el divendres 28 de juliol

Foto: Arxiu

El sindicat SFF-CGT ha convocat una nova jornada de vaga a Renfe i Adif per al proper divendres 28 de juliol, de 00.00 h a 23.00 h. Aquesta nova convocatòria de vaga comportarà la modificació dels horaris dels trens de rodalia i regionals.

El Ministerio de Fomento i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han establert el dispositiu de serveis mínims. Rodalies de Catalunya prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

SFF-CGT ha anunciat que la vaga s’ha convocat perquè les seves reivindicacions col·lectives “no troben resposta” per part de les diferents direccions de les esmentades empreses ferroviàries, “generant molta incertesa dins el col·lectiu”. Entre altres reivindicacions, el sindicat reclama solucions en matèria d’ocupació i “la qualitat del mateix”, “frenar les contínues externalitzacions”, “plantejar ‘sortides’ dignes” de les empreses als treballadors a través de jubilacions, compromisos que garanteixin el servei públic de ferrocarril i recuperar el poder adquisitiu perdut en els últims anys.

Per altra banda, les empreses ferroviàries han recordat també que els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga, poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per