cheap sildenafil citrate 100mg where can i buy doxycycline hyclate purchase nizoral cream order decadron legit place to buy cialis online
diumenge, 15 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien tres persones que venien tortugues protegides per internet

Foto: M.E.

Els Mossos d’Esquadra juntament amb efectius de l’Àrea Central de Medi Ambient han denunciat tres persones per un presumpte delicte contra la fauna protegida. En un operatiu policial, els agents van recuperar un total de 22 exemplars de tortuga mediterrània en diverses actuacions dutes a terme al Maresme, la Selva i l’Alt Empordà.

La investigació es va iniciar el passat mes de juliol, quan els mossos van detectar a internet diversos anuncis on es venien exemplars de tortuga terrestre mediterrània. Les posteriors indagacions policials van acabar amb la identificació dels tres propietaris de les tortugues anunciades.

La tortuga mediterrània, espècie Testudo hermanni, està altament amenaçada d’extinció en el medi natural i, per aquest motiu, és una espècie de fauna protegida per la normativa vigent. La possessió d’exemplars d’aquesta espècie sense la corresponent documentació també està prohibida. Només es poden tenir a casa exemplars de tortuga terrestre mediterrània si es disposa d’una autorització administrativa especial.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per