dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desenvolupament d’una nova experiència de compra

.

L’empresa pionera en models de negoci WorldLine, amb plena col·laboració del Centre Tecnològic Eurecat i amb recolzament de l’Agència per a la Competitivitat d’Empresa, ACCIÓ, ha desenvolupat “Smart Retail”. Es tracta d’una forma innovadora d’interactuar amb els comerços.

El sistema Smart Retail facilita una aplicació informàtica dirigida als rellotges intel·ligents i que s’activa quan un usuari entra en un comerç. Un cop s’activa el sistema aquest indica, en tot moment, el producte o productes que es troben més a prop de la llista de la compra que l’usuari porti anotat en el sistema. De la mateixa manera el sistema també informa de les ofertes que hi ha vigents en tot moment sobre els productes que es troben propers per on passa l’usuari.

.

Per la part del comerç, aquest pot identificar els productes i les ofertes que han cridat més l’atenció dels seus clients, tot mitjançant mapes de calor, i un seguit d’estadístiques de ratis.

El sistema Smart Retail treballa amb les tecnologies més avançades per permetre conèixer el comportament dels seus usuaris i així poder oferir un millor i personalitzat servei sense que això afecti a la seva privacitat.

Tecnològicament el sistema està compost per tecnologies de posicionament i navegació indoor amb una altra precisió i que permeten aconseguir la ubicació en temps real del consumidor i així poder oferir serveis de proximitat.

Tot això, junt amb l’anàlisi de dades per a la identificació de comportaments, permet la realització de recomanacions per al consumidor.

En quan als dispositius, s’aposta per que aquests siguin portables, que permetin la interacció amb el consumidor i d’una manera còmoda i segura.

Vicenç Llobet

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per