dijous, 26 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El calellenc Joan Rebagliato guanya el Premi ‘Vila d’Ascó’ 2017

Fotos: asco.cat

El lingüista calellenc Joan Rebagliato Nadal ha estat el guanyador del XXIX Premi Literari ‘Vila d’Ascó’ 2017 amb l’obra ‘Un port per quedar-me: Diari d’Alexandros’. El premi està dotat amb 3.600 euros i la publicació del llibre.

Durant el seu parlament, Rebagliato va explicar que la seva obra s’inspira en els pirates del mar de les Antilles del segle XVIII. El lingüista va afegir que els pirates “són una societat sense cap mena de lligam, i que només obeïen a qui volien i durant el temps que volíem. L’únic problema que tenien era arribar a vells”. El personatge de la seva obra és l’Alexandros, un pirata que ha arribat a vell i no sap perquè; i “pensa que, potser, no ha trobat cap lloc on valgués la pena aturar-se”.

.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar el passat 13 de maig durant el Sopar Literari d’aquests premis, en una gala celebrada al Casal Municipal d’Ascó. Cal destacar que l’autor calellenc ja havia rebut el mateix premi literari l’any 2011 amb la seva obra ‘Embarcats‘.

Per altra banda, es tracta del segon premi que rep enguany l’autor calellenc, qui el passat mes de març, amb el seu treball ‘Temps de llops‘, va ser guardonat amb el premi Francesc Grau dels darrers Jocs Florals de Calella.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per