dijous, 21 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El ClauTIC 2017 s’inspira en el FarWest

Imatges: clautic.com

El ClauTIC Camp, el Campus d’Estiu dedicat a la robòtica i programació de videojocs, arriba enguany a la seva sisena edició. Els campus tindran lloc a la Universitat La Salle de Barcelona, del 26 de juny al 28 de juliol; i a Pineda de Mar del 31 de juliol a l’11 d’agost, en horari de matí i tarda.

Els grups, tant de robòtica com de programació i disseny de videojocs, estan dividits en dues franges d’edat: de 8 a 12 anys i de 13 a 18 anys. La temàtica dels Campus ClauTIC 2017 és el FarWest. Així, enguany, els nens i nenes treballaran i customitzaran les activitats i pràctiques amb els elements característics del clàssic oest americà a través d’una sèrie de reptes adaptats a cada nivell de dificultat que proposen els monitors.

.

Segons explica Marc Gàlvez, fundador i director de ClauTICL, l’objectiu d’aquest Campus d’Estiu “és ensenyar programació, matemàtiques, física i enginyeria als nois i noies de 8 a 18 anys a través d’eines poc convencionals i molt potents per tal que arribin molt ben preparats a la universitat”.

La metodologia dels campus ClauTIC fomenta el treball en equip i defineix des del principi un rol per a cadascun dels membres: enginyer, ajudant d’enginyer, programador i comunicador. A més els monitors guien, ajuden i donen suport als alumnes, però mai imposen. Els resultats de les pràctiques queden reflectits en un blog i en diferents vídeos.

Per altra banda, ClauTIC , el primer d’aquest tipus a Catalunya i un dels primers a l’Estat, aposta per unes ràtios per grup molt baixes: un monitor per cada 8 alumnes i grups amb un màxim de 24 alumnes.

Les inscripcions per a les dues modalitats ja es poden realitzar a través del web de ClauTIC.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per