El consistori mataroní no pot aturar l’obertura de macroprostíbuls | Diari Maresme anyone buy generic viagra online himcolin gel buy online india dapoxetine uk buy online get zoloft online raquel allegra online shop
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El consistori mataroní no pot aturar l’obertura de macroprostíbuls

Imatge: G.M.

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que, el 2015, ja va anul·lar part de l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Mataró que pretenia dificultar l’obertura de dos macroprostíbuls a la ciutat. Segons la sentència, les limitacions de superfície que fixava la normativa municipal feien que esdevingués inviable i, per tant, vulnerava la llibertat d’empresa.

Segons informa l’ACN, el consistori mataroní va al·legar en el seu moment que la normativa de la Generalitat de Catalunya li permetia afegir restriccions addicionals a les que estableix la pròpia Llei catalana d’espectacles. Per la seva part, però, el Suprem no considera prou justificades aquestes restriccions ja que, segons la sentència, l’objectiu de l’Ajuntament no és “evitar l’aglomeració d’aquest tipus d’establiments ni impedir la coexistència amb altre tipus d’activitat”, com preveu la normativa.

El promotor dels prostíbuls vol obrir dos locals a polígon de Les Hortes de Mataró, configurant un gran complex de més de 2.000 m2 i unes 80 habitacions. Davant aquest anunci, el consistori mataroní va aprovar una ordenança molt restrictiva per aturar aquesta iniciativa. Entre les mesures que va presentar l’Ajuntament s’establia un límit màxim de 500 m2 per a l’activitat principal i es limitava al 10% de la superfície total l’espai destinat a habitacions. Davant això, l’empresari va decidir denunciar el consistori. Ara, el Suprem ha donat la raó al promotor del macroprostíbul donant per bona la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que fa dos anys anul·lava les esmentades limitacions.

1 comentari per a “El consistori mataroní no pot aturar l’obertura de macroprostíbuls”

  1. […] la recent sentència favorable als interessos de l’empresari que vol construir dos macroprostíbuls a Mataró, tots els […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per