El fort vent eleva el risc d’incendi forestal a una vintena de comarques | Diari Maresme kamagra best place to buy buy xenical online canada lamisil tablets where to buy buying lipitor in spain can you buy aspirin with codeine in canada
dimecres, 23 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El fort vent eleva el risc d’incendi forestal a una vintena de comarques

.

Protecció Civil ha posat en Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya Infocat per l’elevat perill d’incendi forestal aquest dimecres 28 de juny a un total de 21 comarques catalanes, entre les quals es troba el Maresme.

El mateix organisme de la Generalitat ha recordat que cal extremar les precaucions en les activitats a l’entorn de zones forestals, i evitar accions que puguin generar un incendi forestal. En aquest sentit, Protecció Civil ha demanat a la ciutadania anar amb molt de compte, evitant qualsevol situació de risc, i alertar ràpidament al telèfon d’emergències 112 de Catalunya si es veu una columna de fum.

Les 21 comarques amb més risc d’incendi forestal

– Demarcació de Barcelona: Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès.
– Demarcació de Catalunya Central: Bages, Anoia i Moianès.
– Demarcació de Lleida: Urgell, Segarra i Garrigues.
– Demarcació de Tarragona: Alt Camp, Baix Penedès, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès.
– Demarcació de Terres de l’Ebre: Ribera d’Ebre i Terra Alta

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per