diumenge, 17 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El govern de Malgrat nega que es censuri a l’oposició

Logo: Ona Malgrat

El nou govern municipal de Malgrat de Mar (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) ha sortit al pas en relació al comunicat que han emès conjuntament el PSC i el PP del municipi en el qual denuncien que l’actual govern “censura a l’oposició”. El consistori malgratenc assegura a través d’un nou comunicat que “en cap cas” s’ha limitat l’accés dels partits polítics a l’emissora municipal, i assegura que l’oposició ha pogut fer declaracions “quan ho han considerat oportú”. El mateix comunicat assegura que el PSC “per exemple” va poder fer el seu balanç dels 100 primers dies de mandat, o que Ona Malgrat s’ha fet ressò de l’esmentat comunicat conjunt de PP i PSC.

Segons el comunicat consistorial l’emissora municipal ha tractat a tots els partits polítics, de govern o d’oposició, “de la mateixa manera”. En aquest sentit, les mateixes fonts asseguren que no s’ha fet cap entrevista del programa Ona política a cap grup “i, per tant, no s’ha perjudicat o beneficiat a cap partit”. El nou govern de Malgrat subratlla que va decidir traçar una estratègia en matèria de comunicació amb l’objectiu de fer de la ràdio “un espai obert i participatiu, tant pels representants polítics com per la ciutadania”. Entre les diverses propostes que estarien estudiant hi ha la de reformular el format de les entrevistes al representants dels grups polítics “per tal de fer-les més dinàmiques”. Per altra banda, el govern municipal també es planteja actualitzar l’actual Reglament regulador de la participació dels regidors i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, aprovat al gener de 2011, amb l’objectiu “d’adaptar-lo als nous canals de comunicació que han aparegut en els darrers anys i incloure-hi les recomanacions dels tècnics”.

Per últim, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha lamentat que PSC i PP denunciïn que se’ls censura als mitjans de comunicació municipals perquè, segons asseguren des del govern, “senzillament, la voluntat ha estat fer una aturada per reflexionar i centrar els esforços en la propera temporada 2017-2018″. Les mateixes fonts afegeixen que “tots els partits tenen garantit l’accés a l’emissora municipal en tot moment”, i “poden fer les declaracions que considerin oportunes”, que seran emeses als butlletins informatius de la ràdio, a l’Informatiu del Migdia i que, també, seran publicades al portal malgratcomunicacio.cat “com s’ha fet fins ara”, conclouen.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per