buying cytotec voltaren gel cheapest price buy nasonex buy neurontin overnight delivery levitra generika online
dimarts, 18 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC Mataró considera un ‘immens error’ les detencions de Sànchez i Cuixart

.

El Grup Municipal Socialista de Mataró ha manifestat el seu respecte per les decisions judicials però considera que en relació a la decisió de l’Audiència Nacional de dictar presó incondicional i sense fiança als presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, no els impedeix el seu dret de poder opinar i criticar els seus continguts i el seu impacte social.

A través d’un comunicat, els socialistes mataronins creuen que hi ha actes judicials que tenen efectes polítics que “afecten sobre la convivència ciutadana i la situació política”. En aquest cas, consideren “un immens error” aquesta decisió i reclamen la “revisió urgent” d’aquest acte judicial, que comporti la posada en llibertat dels dos detinguts. El mateix grup assegura que no comprèn que s’acusi de sedició als organitzadors de les protestes pacífiques.

Jordi Cuixart

També afegeixen que no volen que una decisió “inoportuna i preocupant” impliqui “augmentar la tensió social i política” que “ens porti cap un trencament més agut que acabi impedint el diàleg i l’acord“. Per aquest motiu, i tal com asseguren que han vingut fent al llarg de tot el procés, refermen el seu “compromís amb el diàleg i una sortida negociada al conflicte”, i “en la defensa de la convivència i de la unitat de tota la ciutadania sota els valors de la democràcia, que ens emparen a tots i totes”. En aquest sentit, apel·len “a la responsabilitat dels grups municipals de l’Ajuntament de Mataró i al conjunt de la ciutadania per buscar “entre tots, aquests espais i punts d’entesa”, conclouen.

Precisament, aquest dimarts al matí els grups  municipals CiU, ERC, CUP, Volem Mataró i ICV-Euia han demanat a l’alcalde socialista David Bote que cancel·li “de manera indefinida” tots els actes institucionals i polítics previstos a Mataró “davant l’excepcional situació política que està travessant el País”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per