dilluns, 18 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Ella’, el perfum que salvarà Microteatre Barcelona?

.

Vénen dies moguts per Microteatre Barcelona després de la negació per part de l’Ajuntament de la ciutat comtal de la subvenció corresponent a teatres. Aquesta negativa ha fet que saltin les alarmes en el si d’una organització que busca oferir teatre d’una forma diferent en un ambient tan eclèctic i multidisciplinari com és el que envolta Barcelona, no diguem ja l’art. Moltes cares conegudes han saltat a l’escenari dels seus perfiles socials per enviar el seu propi avís en forma de vídeo – sempre acompanyats pel hashtag #microteatreésteatre – amb el que dirigir-se a l’Ajuntament fent-los saber que ells, com actors professionals i amb experiència en el sector, reconeixen i recolzen aquest tipus de teatre.

Però Microteatre Barcelona no para, i es per això que podem seguir veient com cada dijous s’inicia una tanda més de sessions amb gran varietat d’obres que amenitzen la recta final de les setmanes barcelonines. Cada inici de mes s’estrenen unes obres que estaran quatre setmanes en cartellera per després deixar pas a noves que es dividiran entre sessió de tarda i sessió golfa. Ja arriba el mes de juny i amb aquest noves obres, d’entre les quals volem destacar una por la proximitat que ens germana amb ella i, indubtablement, per l’interès que desoreb.

Alberto Chester

‘Ella’ és la nova obra del ja conegut por Microteatre director i actor Álex Molero, escrita per Daniel Arrébola, Víctor González i el propi director, i a càrrec dels actors Salvador Román i Alberto Chester. ‘Ella’ es presenta com la invitació a una perfumeria en la qual el dependent (Alberto Chester) intentarà ajudar al client (Salvador Román) en la cerca del perfum més especial que pot arribar a imaginar-se. Humor, intriga, Història, ciències ocultes i molta tensió en una obra escrita per i per a ments inquietes i que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.

Si t’agrada el teatre com a tal no deixis escapar l’oportunitat de presenciar una oda a ell en no més de quinze minuts, per a un màxim de quinze persones i en sales de quinze metres quadrats. Segur que tu també has buscat en algun moment de la teva vida a ‘Ella’. No t’ho perdis.

Gonçal Concejero

Horaris:

De l’1/06 al 25/05
Dijous: de 21:25 – 21:50 – 22:15 – 22:40 – 23:05
Divendres i dissabtes: 22:25 – 22:50 – 23:15 – 23:40 – 00:05
Diumenges: 20:40 – 21:05 – 21:30 – 21:55 – 22:20
També pots seguir tota la informació de l’obra en Facebook

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per