buy pfizer viagra online with paypal buy depo provera online canada hoodia pills where to buy cytotec abortion where to buy order aricept
diumenge, 15 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els sostres solars de Tesla

Imatges: Tesla

Fa temps que es sap que Tesla té especial interès que cada cop més les llars i les indústries siguin generadors d’energia. Des de que Tesla va posar en marxa el seu sistema de bateries per a la llar o empresa, s’han vist diferents moviments que tenen estreta relació en un millor aprofitament de l’energia més neta. Un dels darrers moviments ha estat la compra de SolarCity.

El cas rau en que per carregar aquestes bateries s’utilitzi l’energia solar i per fer un pas endavant es pretén que aquests sistemes estiguin integrats, el millor possible, a les llars. D’aquest concepte va néixer els sostres o teulades solars de les llars.

.

Per assolir aquest objectiu l’empresa Panasonic s’ha posat al servei de Tesla per a la fabricació dels nous sostres solars per a llars i/o empreses. De fet Panasonic sempre ha acompanyat a Tesla en tot el que fa referència a bateries; tant per a cotxe com per a llars.

En aquest projecte la pròpia Panasonic utilitzarà les instal·lacions de Tesla per crear els panells; concretament a Gigafactory 2 que és on fins ara estava SolarCity a Buffalo.

Les dues companyies han acordat que l’ús d’aquesta tecnologia quedarà en exclusiva per a Tesla i, per tant, no hi ha plans de revendre la tecnologia a tercers. Fins ara Tesla i SolarCity utilitzaven panells de diversos proveïdors.

Aquests nous mòduls solars, de 325W cadascun, entraran en producció a l’estiu del 2017 i on la prioritat estarà en crear uns panells amb un aspecte i integració total amb les teulades per fer-ho més agradable a la vista.

Vicenç Llobet

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per