nolvadex online usa buy finpecia online india buy nizoral buy micardis 40 mg buy clomid in canada
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es trenca el govern PSC-CiU a Mataró

Ajuntament de Mataró | Foto: Arxiu

Finalment, els darrers esdeveniments al país a l’entorn de l’1-O han acabat trencant el govern PSC-CiU/PDeCat a la capital del Maresme. Aquest darrer grup municipal ha anunciat aquest dijous, a través del regidor Quim Fernàndez, que la formació trenca el pacte de govern subscrit fa dos anys amb els socialistes mataronins. A més, en les properes hores, el PDeCat de Mataró parlarà amb tots els grups municipals que van donar suport a la proposta sobre el Referèndum per plantejar-los una moció de censura per rellevar David Bote de l’alcaldia de la ciutat.

Segons informen a través d’un comunicat aquesta ha estat una “decisió molt meditada” que ha tingut en compte “l’actitud de l’alcalde davant el Referèndum”, i “sobretot davant l’actuació violenta de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil reprimint als indefensos ciutadans que solament pretenien votar”. En aquest sentit, el PDeCat denuncia la “nul·la reacció” del grup socialista i del seu alcalde davant aquests fets.

En el comunicat, el mateix grup municipal acusa a Bote d’haver-se “significat com un dels alcaldes més visibles en aquesta croada antireferèndum” i afegeixen també que han tingut en compte “la petició expressada per una part de la ciutadania” que ha demanat la seva dimissió. Amb aquest objectiu, el PDeCat considera que “ara cal fer aquest pas endavant” i ha proposat una moció de censura per canviar l’actual alcalde per “construir un nou govern que gestioni les prioritats de Mataró fins l’horitzó del 2019”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per