dissabte, 26 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit del càsting de ‘Dragut’ a Pineda de Mar

l’Associació “Fotògrafs de Pineda de Mar

Fotos: Associació Fotògrafs de Pineda de Mar

Més de seixanta persones, d’entre 5 a 74 anys, provinents de diversos municipis del Maresme i La Selva, van participar el passat 14 de gener en el càsting del curtmetratge ‘Dragut‘, organitzat per l’Associació CinemArt a Pineda de Mar per buscar actors i figurants. L’organització ha valorat molt satisfactòriament l’èxit de la convocatòria.

CinemArt està preparant aquesta nova iniciativa audiovisual per la recuperació històrica del municipi maresmenc. En aquesta ocasió, el curt està dedicat a en ‘Dragut’, un pirata turc del segle XVI que va assetjar la vila maresmenca l’1 d’agost de 1543.

.

.

Des de l’Associació avancen que es tracta d’un projecte “ambiciós” que requereix d’”un gran suport humà”. Per aquest motiu s’han obert a la participació de tothom i van convocar el càsting per cobrir els papers protagonistes i secundaris, que encara no estaven assignats, així com aconseguir el suport de persones de totes les franges d’edats que els agradaria participar-hi com a figurants en els diferents escenaris de mercat de la vila, pirates, taverna, torres de vigilància, etc. En total, s’hi van presentar 63 persones de totes les edats d’arreu de la comarca del Maresme i la Selva. El càsting va ser supervisat directament pel director del curt, Marçal Mora.

.

.

El president de CinemArt i un dels responsables del projecte, Josep Martin, ha explicat que s’estan plantejant dur a terme un nou càsting per “donar l’oportunitat a participar a tothom que ho vulgui”. En aquest sentit, Martin ha afegit que els cal “tot el suport possible, així que continuem oberts a rebre més peticions per participar”.

L’organització ha avançat que està previst que s’iniciï el rodatge el proper mes de febrer i que la producció sigui estrenada al juny, coincidint amb la inauguració del IV Festival Internacional de Cinema de Pineda de Mar, Cinemart, que tindrà lloc del 27 de juny a l’1 de juliol de 2017.

Correu electrònic per a persones interessades: cinemartpineda@gmail.com.

 

1 comentari per a “Èxit del càsting de ‘Dragut’ a Pineda de Mar”

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per