buy doxycycline online ireland order zithromax for chlamydia zithromax buy online review buy tadalafil 20mg uk buy celebrex generic online
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Festival Jardins de Pedralbes: The Beach Boys, més enllà de la nostàlgia

Fotos: Vicens Tomàs

Continua amb èxit el Festival Jardins de Pedralbes. El passat 20 de juny va ser el torn dels llegendaris The Beach Boys, una banda que va fer història durant la dècada dels 60 i que, en aquesta gira, ofereix un espectacle de musica, llum, imatges recopilatòries i molt de ritme. Dues hores abans, però, The Crab Apples, els quatre joves del Vallès oriental, consolidats en el panorama musical, van oferir a l’escenari Village un concert ple d’energia dins la lineal pop-rock, que va encantar al públic assistent.

.

A l’espai principal dels jardins, amb les grades plenes, s’esperava un públic de diferents edats, impacient, engrescat i preparat per bellugar amb el ritme dels The Beach Boys. La formació va començar amb un espectacle trepidant, amb tot un seguit de peces de la seva millor selecció, i amb una pantalla de fons amb filmacions espectaculars. Amb Mike Love al capdavant, acompanyat de tots els membres de la històrica banda, el ritme i l’entusiasme no va parar durant tota la nit.

Realment, la iniciativa de tornar a reunir el grup ha estat una idea brillant, més enllà d’una nostàlgia, ha estat un espectacle, tornar a compartir la musica i la història d’un grup i, sobretot, per rememorar i gaudir dels anys 60 amb l’esperit del present. I és que la música no té edat ni fronteres, és emoció que es genera de manera personal i lliure.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per