Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/diarimaresme.com/web/anuncis/.default on line 354 La CSMS designa Iñaki García Bernis com a nou director gerent | Diari Maresme
dimecres, 24 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CSMS designa Iñaki García Bernis com a nou director gerent

Iñaki García Bernis | Imatge: Linkedin

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), mitjançant els membres de l’òrgan de selecció, ha designat  Iñaki García Bernis com a nou director gerent per a la Corporació, rellevant Núria Constans d’aquest càrrec. La seva incorporació es farà efectiva el pròxim 4 de setembre. La proposta va ser ratificada el passat 20 de juliol pel Consell Rector de l’entitat.

Segons informen fonts de la Corporació, Iñaki García és llicenciat en Ciències Econòmiques i Administració d’Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya, diplomat en Economia per l’Institut Europeo de Dret i Economia (INEDE) i pel Programa de Direcció General (PDG) d’IESE.

García Bernis compta amb més de 25 anys d’experiència professional, tant com a gestor com en el món sanitari. Entre d’altres, ha estat director general d’uns Laboratoris de Tècniques Especials i gerent d’un Laboratori d’Analítiques. Anteriorment, va exercir de gerent a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona i va formar part de la Direcció General i la Gerència de l’Hospital Universitari General de Catalunya de Sant Cugat del Vallés. També va exercir com a director de l’Àrea Econòmicofinancera de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i com a consultor.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per