divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La detenció del lladre de Pinemar ajuda a reduir un 35% els robatoris a Pineda

La reunió de dimarts | Foto: A.P.

La detenció d’un actiu lladre que va actuar reiteradament a Pineda de Mar – principalment a la urbanització Pinemar – ha afavorit que el municipi maresmenc hagi aconseguit reduir un 35% els robatoris amb força durant el darrer any. Aquesta detenció la varen dur a terme agents de la Policia Local de Pineda, en col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Aquest lladre va ingressar a presó el mes d’abril de l’any passat.

Durant la Junta Local de Seguretat, celebrada dimarts passat amb la participació de tots els cossos de seguretat – Policia Local de Pineda, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Bombers de la Generalitat – i els responsables polítics, es va informar sobre aquesta dada destacada. Per altra banda, els Mossos d’Esquadra van explicar que els delictes violents havien tingut poca incidència a Pineda i, també, van informar que prop del 38% dels fets denunciats són furts. També, la Junta Local de Seguretat va valorar positivament la tasca de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, i els treballs preventius conjunts.

A la reunió, presidida per la Primera tinenta d’alcalde, Carme Aragonès, també hi van participar la coordinadora de relacions del Departament d’Interior amb l’Administració Local, Núria Colomer; el secretari de la Delegació Territorial del Govern, Xavier Baiget, i el regidor de Seguretat Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Pineda, Francisco Javier Aguirre. També hi van intervenir els representants dels esmentats cossos de seguretat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per