L’Ajuntament de Pineda fa una crida a ‘la convivència i la cohesió social’ | Diari Maresme where to buy low dose naltrexone in australia biaxin buy online xenical buy buy diflucan online india diflucan buy
dimecres, 23 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Pineda fa una crida a ‘la convivència i la cohesió social’

Ajuntament de Pineda | Foto: D.M.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha fet una “crida al manteniment de la convivència i la cohesió social”, arran de la polèmica que s’ha produït amb els agents de la policia espanyola allotjats en un hotel del municipi i que van formar part del dispositiu per aturar el referèndum de l’1-O.

A través d’un comunicat institucional, la Junta de Portaveus, celebrada ahir dimarts, a la tarda, i que va comptar amb l’assistència dels partits representants polítics de Ciutadans, ICV-Euia-E, Pineda sí Pot, PP, ERC, Pdcat i PSC, han manifestat la seva “preocupació per la situació generada a Catalunya” i, concretament, a Pineda.

En el seu escrit, els partits municipals afegeixen que “des de cada ideologia, partit polític, des de cada un del sentiment individual, apel·lem a actuar amb respecte i serenor“. També asseguren que “en aquests moments excepcionals” seguiran fent “les gestions que pertoquin per recuperar la normalitat” a la població. “Som un poble pacífic i seguirem sent-ho”, conclou el comunicat.

1 comentari per a “L’Ajuntament de Pineda fa una crida a ‘la convivència i la cohesió social’”

  1. Lucre ha dit:

    Mi apoyo a los cuerpos y fuerzas de seguridad del estado que luchan por defender la legalidad democrática. La vergonzosa campaña de acoso contra guardias civiles y policías tiene su otro lado de la moneda y es que muchísimos ciudadanos que se congregan frente a cuarteles y hoteles donde se encuentran alojados los efectivos enviados para mostrarles su apoyo y la necesidad que tienen de que las Fuerzas de Seguridad estén allí.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per