divendres, 20 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’artista mataronina Laura Llobet presenta el seu ‘Novembre’ a Mataró

Laura Llobet

La jove artista mataronina Laura Llobet inaugura aquest mes de març a la Dòria Llibres, de Mataró, una exposició d’art abstracte. ‘Novembre’ és la paraula que proposa l’artista mataronina com a única pista amb la qual enfrontar-se al seu treball artístic: una col·lecció de peces de caràcter abstracte, subtils, amb una elegància pròpia i personal que caracteritza les seves obres.

De Laura Llobet, la crítica en destaca que “pinta el seu pou de misteris, els seus silencis, allò que diu sense ni tant sols obrir la boca. L’autora “pinta allò que sent, allò que la preocupa, allò que la colpeix. Pinta els canvis que pateix la seva vida. Pinta el seu Novembre, perquè el Novembre és el punt d’inflexió en el qual l’artista capgira tot allò que l’envolta i es llança, desfermada i renovada, a expressar tot allò que li passa per dins mitjançant la pintura”.

D’altra banda, de la tècnica de l’artista també es destaca que “tracta els seus llenços amb delicadesa artesana des de la primera imprimació fins a la darrera taca. Amb tant sols els tres colors primaris i els dos tons acromàtics, desenvolupa una paleta àmplia i exquisida de tendència càlida sense defugir d’investigar també les tonalitats més fredes o atrevir-se a treballar amb el blanc com a eix vertebrador d’alguna de les peces, amb els riscos que aquest to comporta”.

Finalment, segons la crítica, “els seus llenços es troben ja plens de matisos, carregats de signes, treballats al mil·límetre, perquè han estat tractats com el que són: la membrana emocional damunt la qual queda registre pictòric d’allò que viu, d’allò que sent”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per