dijous, 22 de març de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Auditori acull el 16è Festival de Bandes de Música Catalanes

Fotos: Vicens Tomàs

El passat diumenge dia 9 de juliol es va celebrar a l’Auditori de Barcelona el 16è Festival de Bandes de Música Catalanes amb la participació de l’Agrupació Musical de Camarles, l’Escola i Banda de Música ‘La Ginesta’ de Ginestar i La Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta.

Amb l’assistència de molts aficionats, membres representats de totes les bandes i autoritats de les poblacions representades, va començar l’espectacle impecablement preparat per tot el col·lectiu participant, amb el suport de la Federació Catalana de Societats Musicals que compta actualment amb 46 bandes amb tot el que representa en quant a moviment social i cultural.

.

A la primera part, l’Agrupació Musical de Camarles, l’Escola i Banda de Música ‘La Ginesta‘ van oferir una selecció del seu repertori de quatre peces cadascuna, que van ser aplaudies amb entusiasme pel públic assistent.

A la segona part, La Societat Musical La Unió Filharmònica va oferir una selecció del treball ‘Gràcies Ovidi’, amb l’Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto. En aquest cas, a més de la excel·lent interpretació de la banda, que aquest any celebra el seu centenari, la intervenció de l’Arturo Gaya dels temes de l’Ovidi va ser molt emotiva. El treball de l’Arturo és el resultat de la seva experiència musical, el treball acurat i la compenetració amb la personalitat l’Ovidi que, lluny de comparacions, expressa, amb el seu propi estil, el missatge de les seves cançons.

Tot plegat va esdevenir un espectacle festiu i emotiu que va fer gaudir al públic, amb la complicitat d’un espectacle compartit.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per