dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Hostal Vell tornarà a ser nou

L’Hostal Vell | Foto: A.C.

L’Ajuntament de Calella ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de l’edifici de Can Saleta, conegut popularment com a Hostal Vell, un immoble que forma part del catàleg de béns protegits de la ciutat. Les actuacions, que s’allargaran fins al pròxim mes de novembre, rehabilitaran l’estructura de l’edifici, que inclou el sostre, els forjats, les obertures i les façanes.

Segons informen fonts municipals, la rehabilitació de l’Hostal Vell comptarà amb una segona fase on s’aplicarà el pla d’usos elaborat pel personal tècnic de l’Ajuntament de Calella i els serveis tècnics de la Diputació de Barcelona. El consistori calellenc preveu que la rehabilitació completa quedarà enllestida al juny de 2018, i serà en aquell moment quan les àrees de Promoció Econòmica, Comerç i Joventut, així com les activitats corresponents a les mateixes, passaran a instal·lar-se a l’Hostal Vell.

1 comentari per a “L’Hostal Vell tornarà a ser nou”

  1. […] Per la seva banda, l’arquitecte Municipal de Calella ha comunicat que aquestes obres, que van començar la setmana passada, han quedat de moment aturades per respecte al company […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per