divendres, 23 de març de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat farà una consulta popular vinculant sobre una nova àrea comercial

La zona delimitada

El nou govern municipal de Malgrat de Mar (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) ha anunciat que portarà a terme una consulta popular per decidir si tira endavant la proposta de construcció d’una àrea comercial a la zona d’Escultor Clarà. Aquesta proposta, que va deixar sobre la taula l’anterior govern (PSC i JXM), preveu la construcció d’una zona comercial en aquest sector, que inclouria un Decathlon, tres supermercats, restaurants i una benzinera, a més, d’habitatges.

L’actual govern municipal durà a terme una consulta popular no referendària, segons estipula la Llei de Consultes del Parlament. El govern ja ha avançat que la consulta popular, en la qual hi podran votar els majors de 16 anys, se celebrarà en una única jornada al juliol i que el vot serà presencial.

El regidor de Participació Ciutadana, Ramir Roger (ERC), ha explicat que el govern municipal vol prendre una decisió sobre la zona comercial del carrer de l’Escultor Clarà “coneixent l’opinió de la ciutadania”. El regidor ha afegit que estan treballant per articular aquesta consulta i que properament informaran de tots els detalls sobre com la duran a terme. Amb aquesta decisió, l’equip de govern malgratenc segueix alguns exemples recents com és el cas d’Arenys de Munt i Salt, els quals també han celebrat consultes sobre projectes urbans.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per