divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat iniciarà les obres d’ampliació del CAP a finals del 2018

Imatge de la reunió | Foto: Aj.

El pressupost de la Generalitat de Catalunya per a aquest 2017 inclou la redacció del projecte per ampliar el CAP de Malgrat de Mar i, previsiblement, les obres començaran durant el darrer trimestre del 2018. Aquesta informació ha estat feta pública després de la reunió mantinguda aquesta setmana entre el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDeCAT), amb el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras.

Després de la trobada, Jofre Serret ha explicat també que els actuals barracons seran eliminats i que l’ampliació del Centre d’Atenció Primària es farà construint un pis a sobre de l’edifici actual en forma de ‘L’. Serret ha detallat que l’ampliació suposarà també un increment dels serveis que prestarà l’equipament de salut, com ara el de medicina de rehabilitació. El mateix regidor ha afirmat que els pressupostos d’enguany de la Generalitat – encara pendents d’aprovació – inclouen una partida per a la redacció del projecte d’ampliació del CAP de Malgrat.

Per altra part, Jofre Serret ha explicat que a la reunió també s’ha parlat que el Departament de Salut de la Generalitat té en marxa un pla d’ordenació d’atenció continuada i urgent, que serà el que determinarà quins són els centres que hauran d’estar oberts les 24 hores. En aquest sentit, Serret ha avançat que “s’està estudiant una reforma horària de les urgències”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per