dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró construeix un nou passeig al costat de la riera de Sant Simó

Fotos: Aj. Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat aquest mes de novembre les obres de millora de la urbanització de la ronda de Miguel de Cervantes. Aquest projecte, adjudicat per prop de 430.000 euros, crearà un passeig per a vianants al costat de la riera de Sant Simó que connectarà amb el front marítim. Els treballs tenen un termini d’execució previst de 4 mesos.

Segons informen fonts municipals, aquesta reordenació contempla l’ampliació de voreres, la millora de l’accessibilitat i la consolidació de vuit passos de vianants. També s’instal·larà un nou enllumenat amb llums led, nou arbrat i es mantindran els arbres existents. A més, les actuacions incorporaran nou mobiliari urbà i nova senyalització, i reordenaran els estacionaments al costat de la riera amb aparcaments en semibateria.

retirada d’una de les torres

També es consolidarà i millorarà el carril bici, s’ordenarà l’accés a les Cinc Sénies, es pavimentarà la calçada de la ronda amb asfalt sonoreductor i, per últim, es millorarà les xarxes de clavegueram i d’aigua potable, i el centre transformador existent a la zona. Complementàriament, el projecte inclou dues actuacions a la ronda de Rafael Estrany que retiraran 27 contenidors soterrats i substituiran per asfalt el paviment de llamborda del pas elevat de la ronda.

Coincidint amb aquestes obres de millora, la companyia Endesa està retirant aquesta setmana quatre torres de línies elèctriques de mitjana tensió que estaven fora de servei a la zona de la riera de Sant Simó.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per