glucophage xr buy online buy female viagra in the uk propecia purchase canada motilium online australia where to buy nizoral in canada
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró es conjura contra l’arribada dels macroprostíbuls

Foto: A.M.

Malgrat la recent sentència favorable als interessos de l’empresari que vol construir dos macroprostíbuls a Mataró, tots els grups municipals han fet front comú per mantenir restriccions a la implantació d’aquest tipus d’establiments a la ciutat. En aquest sentit, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mataró s’ha reunit aquest divendres, al matí, per analitzar les possibles estratègies.

En acabar la reunió, l’alcalde de Mataró, David Bote (PSC), acompanyat de representants de tots els grups municipals, ha fet una compareixença davant els mitjans de comunicació per traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania. També ha avançat que el consistori seguirà treballant per evitar la implantació d’aquest tipus d’activitats a la ciutat.

Segons s’ha informat a la Junta de Portaveus, els serveis municipals estan estudiant les diverses possibilitats que podrien fer més restrictiva la normativa municipal en aquesta matèria, fins i tot s’estan contemplant possibles modificacions de planejament urbanístic. A banda de l’Ordenança sobre les activitats recreatives on s’hi realitzen activitats de naturalesa sexual, el consistori mataroní disposa d’un Pla especial d’usos recreatius que regula els locals de naturalesa sexual i que, des de l’àmbit urbanístic, també imposa restriccions a aquestes activitats. Per altra banda, el mateix consistori ha recordat que, actualment, no hi ha cap llicència vigent ni en tràmit per implantar cap prostíbul a la ciutat.

El Tribunal Suprem va ratificar el passat mes de maig una sentència anterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·la dos articles de l’Ordenança sobre les activitats recreatives on s’hi realitzen activitats de naturalesa sexual. Els esmentats articles imposaven limitacions a les dimensions dels establiments. De totes maneres, aquesta sentència encara no ha estat notificada a l’Ajuntament i, per tant, fonts municipals recorden que la nul·litat dels dos articles encara no és aplicable.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per