dilluns, 25 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró obrirà enguany una oficina de l’Agència Tributària de Catalunya

Imatge de la reunió | Foto: Gencat

Mataró acollirà, previsiblement a partir del proper 1 de setembre, d’una nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC). El local, en règim de lloguer, tindrà una superfície d’uns 460 m2 i s’ubicarà a l’avinguda Jaume Recoder número 79. La nova oficina comptarà amb 21 treballadors que se sumaran a la plantilla de l’ATC. El secretari d’Hisenda del Govern català, Lluís Salvadó, ha comunicat aquesta informació a l’alcalde de Mataró, David Bote, durant la reunió que ambdós han mantingut aquest dimarts a l’ajuntament.

Una oficina de l’ATC | Foto: Arxiu

La nova oficina serà un dels quinze nous punts d’atenció i prestació de serveis al contribuent que l’Agència obrirà aquest any arreu de la geografia catalana, en el marc del desplegament territorial, i que se sumaran a les quatre delegacions que l’Agència ja té a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Més concretament, els municipis que disposaran d’una d’aquestes 14 noves oficines de l’ATC, a banda de Mataró, són: Barcelona (per cobrir l’àrea del Barcelonès Nord), Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, la Seu d’Urgell, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, Reus i Tortosa.

Segons Lluís Salvadó, aquest desplegament territorial de l’ATC respon a la voluntat del Govern de desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l’actual marc competencial i preparar els fonaments de la futura hisenda catalana.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per