dijous, 21 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més freqüència de bus al Maresme

Foto: Arxiu

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha introduït aquesta setmana i el proper 13 de febrer un total de 50 freqüències més en l’oferta de quatre línies d’autobús que donen servei a la comarca del Maresme.

Des de dilluns, el Bus exprés e11 Mataró-Barcelona comptarà amb 23 expedicions diàries més. En concret, 15 més a la línia e11.1 (8 d’anada i 7 de tornada), passant de les 104 expedicions a les 119 a partir d’ara. A la línia e11.2 s’implanten 8 serveis més (3 d’anada i 5 de tornada), passant de 73 expedicions a 81. Per altra banda, el Bus Mataró-Argentona-UAB tindrà 8 expedicions diàries els dies lectius entre Mataró, Argentona i la UAB (5 d’anada i 3 de tornada) i 2 expedicions de tornada més els lectius entre Mataró i la UAB. Així, en total, es passa de 13 expedicions a 23.

A partir del proper 13 de febrer el Bus Vilassar de Dalt-Premià de Mar-Barcelona reforçarà el servei en hora punta. Per això, s’habiliten 12 noves expedicions (6 d’anada i 6 de tornada), passant de les 53 expedicions diàries a les 65. Així mateix, el Bus Vilassar de Dalt- Mataró millora la connexió del Maresme sud amb l’Hospital de Mataró amb 5 expedicions diàries (3 d’anada i 2 de tornada), de dilluns a divendres feiners, excepte l’agost. D’aquesta manera, el servei passa de les 34 expedicions a les 39.

Segons informen fonts de la Generalitat, que aportarà a través del Departament de Territori i Sostenibilitat mig milió d’euros anuals mes, l’increment de freqüències serviran per atendre les necessitats detectades en els diversos corredors.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per