Milloren un tram d’alta accidentalitat a la N-II | Diari Maresme buy female viagra online buy retin a cream mexico prednisolone 5mg buy online buy motrin pm buy brand retin a
dissabte, 23 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Milloren un tram d’alta accidentalitat a la N-II

La zona d’actuació | Font: M.F.

El Ministeri de Foment ha finalitzat les obres de millora de traçat i reordenació d’accessos en una intersecció i un enllaç de la carretera N II, al terme municipal de Tordera. L’actuació ha consistit en l’adequació de l’enllaç situat al quilòmetre 685,8 per millorar les seves característiques i en la remodelació de una intersecció al quilòmetre 684,1 per transformar-se en un enllaç a diferent nivell, tots dos a la carretera N-II.

Segons informa Foment a través d’un comunicat, aquesta actuació ha incrementat la seguretat viària en dos punts d’una carretera per on circula diàriament una mitjana d’uns 21.000 vehicles. En el cas de la intersecció del quilòmetre 684,1, estava identificada com a tram de concentració d’accidents. L’actuació ha comptat amb una inversió de 6,94 milions d’euros, dels quals 5,61 milions corresponen al contracte d’obres i la resta a cost d’expropiacions, contractes d’assistència tècnica per a la redacció de projecte i control i vigilància de l’obra.

Foto: M.F.

Més concretament, els objectius d’aquesta actuació han estat substituir la intersecció en ‘T’ situada al quilòmetre 684,1 de la carretera N II per un enllaç a diferent nivell amb la construcció d’un pas inferior, dues glorietes a banda i banda de la carretera, ramals de connexió i carrils de acceleració i desacceleració. A les glorietes també s’han reordenat els accessos anteriors directes a la carretera.

Per altra banda, també s’ha remodelat l’enllaç situat al quilòmetre 685,8 de la mateixa carretera amb la construcció un nou pas inferior, per millorar el traçat de la carretera i el gàlib vertical i horitzontal sota l’estructura, augmentant la longitud dels carrils d’acceleració i desacceleració, la reordenació dels accessos existents i les parades d’autobús, entre altres actuacions.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per