dissabte, 21 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor als 52 anys el destacat director de teatre Moisès Maicas

Moisès Maicas | Imatge: YouTube

El director de teatre mataroní Moisès Maicas ha mort aquest dimarts, a Barcelona, als 52 anys. Maicas, un director molt destacat del teatre català durant els darrers anys, havia dirigit obres de dramaturgs de renom com Joan Brossa, Valère Novarina, Lars Noren, Daniel Keene, Philipp Löhle, Thomas Bernhard o Roland Schimmelpfennig. Era fill del també director teatral Carles Maicas.

Segons recorda l’ACN, el seu èxit més recent va ser ‘Psicosi de les 4.48’, un monòleg de la britànica Sarah Kane que va interpretar Anna Alarcón. Entre les seves produccions teatrals també destaquen les obres “Molt soroll per no res” o “Shaking Shakespeare”, un espectacle creat a partir dels sonets de William Shakespeare.

En el marc del Festival Grec de Barcelona, Moisès Maicas havia de presentar el proper mes de julio com a director ‘Poemes de l’alquimista‘, una producció del Teatre Invisible, amb dramatúrgia del mateix Maicas i, també, de Joan Noves i Anna Soler Horta. L’obra s’estrenarà al Festival Temporada Alta de Salt-Girona, i farà temporada a La Seca Espai Brossa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per