dilluns, 18 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix a Malgrat ‘El Senyor Peix’

Imatge: El Senyor Peix

David Anillo (Veu i Guitarra), Eudald Bonals (Guitarra), Marc Martínez (Bateria), Joan Buquet (Percusió i cors), Eduard Vidal (Baix), Miquel Torrent (Trompeta i cors) i Arnau Mercader (Trombó i cors) són els tripulants d’El Senyor Peix, un nou vaixell musical que tot just ara comença la seva ruta.

Els membres del grup, que es va unir el 2016 a Malgrat de Mar, ens expliquen que van néixer amb la necessitat de fer cançons, que feia temps que guardaven dins un calaix. Així, les seves lletres parlen d’històries quotidianes que envolten les seves vides, de les ganes de voler canviar el món – i també a ells mateixos -, on el públic es senti identificat i pugui fer-se seu gran part del missatge i de les seves “cançons trapelles”.

El Senyor Peix obre veles i presenta l’autoeditat ‘Que tinguis un bon dia cada dia’, gravat amb mitjans propis i mesclat&masteritzat a KàpitaStudios (Tordera). El seu primer EP recull sis cançons amb una proposta de fusió musical, basada en el reggae i l’ska com a eix principal, que es fusionen amb el latin i el rock fent una mescla fresca i molt ballable, plena d’energia i positivisme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per