dimecres, 19 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix la campanya ‘Bufa la bombolla!’ per ajudar els nens amb immunodeficiències

‘Bufa la bombolla’

Divendres passat es va encetar la campanya ‘Bufa la bombolla!‘, una iniciativa de col·laboració per a la Barcelona PiD Foundation, una fundació que treballa per a la difusió, la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries (IDP).

Els impulsors de la campanya expliquen que els nens i nenes que tenen aquests tipus de malalties són susceptibles de patir infeccions de gravetat diversa, en alguns casos fatals o amb greus seqüeles. Aquests pacients s’han de protegir de possibles infeccions i contagis, per això es coneixen com a nens i nenes bombolla. Amb aquesta campanya, els seus impulsors fan difusió d’aquestes malalties i col·laboren en la investigació i la recerca.

.

La campanya captarà diners mitjançant la venda dels pots de bombolles amb un preu de 2 euros la unitat. “Si els nens i nenes bufen les bombolles, ajudarem a fer-les créixer, i donarem espai i qualitat de vida als que pateixen IDP”, anuncien.

Aquesta campanya ha nascut a partir de la iniciativa de la Núria i en Pep, pares de la Martina, una nena de set anys de Malgrat de Mar a qui als quatre anys li van diagnosticar una immunodeficiència i es va sotmetre a un trasplantament de moll de l’òs. Després de dos anys i mig, encara pateix les conseqüències del trasplantament i de la malaltia. Segons ens expliquen els seus pares, el seu sistema immunològic no funciona amb normalitat i ha de viure protegida de contagis i possibles infeccions. Per això, no pot anar a l’escola, ni viatjar en transport públic ni estar en llocs amb molta gent. Ha d’anar sovint a l’hospital on li fan el seguiment i tractaments que la protegeixin mentre el seu cos no fabriqui les defenses necessàries per fer una vida normal.

Informació i reserva de comandes al correu electrònic: hola@bufalabombolla.org

1 comentari per a “Neix la campanya ‘Bufa la bombolla!’ per ajudar els nens amb immunodeficiències”

  1. […] campanya ‘Bufa la Bombolla‘ encetada el passat mes de novembre a Malgrat de Mar ha assolit una recaptació total de 7.311,49 euros. Els impulsors d’aquesta […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per