Neix la campanya ‘Bufa la bombolla!’ per ajudar els nens amb immunodeficiències | Diari Maresme xalatan order online buy aldara uk buying promethazine codeine online buy cheap claritin d buy cialis overnight shipping
dijous, 24 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix la campanya ‘Bufa la bombolla!’ per ajudar els nens amb immunodeficiències

‘Bufa la bombolla’

Divendres passat es va encetar la campanya ‘ Bufa la bombolla!‘, una iniciativa de col·laboració per a la Barcelona PiD Foundation, una fundació que treballa per a la difusió, la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries (IDP).

Els impulsors de la campanya expliquen que els nens i nenes que tenen aquests tipus de malalties són susceptibles de patir infeccions de gravetat diversa, en alguns casos fatals o amb greus seqüeles. Aquests pacients s’han de protegir de possibles infeccions i contagis, per això es coneixen com a nens i nenes bombolla. Amb aquesta campanya, els seus impulsors fan difusió d’aquestes malalties i col·laboren en la investigació i la recerca.

.

La campanya captarà diners mitjançant la venda dels pots de bombolles amb un preu de 2 euros la unitat. “Si els nens i nenes bufen les bombolles, ajudarem a fer-les créixer, i donarem espai i qualitat de vida als que pateixen IDP”, anuncien.

Aquesta campanya ha nascut a partir de la iniciativa de la Núria i en Pep, pares de la Martina, una nena de set anys de Malgrat de Mar a qui als quatre anys li van diagnosticar una immunodeficiència i es va sotmetre a un trasplantament de moll de l’òs. Després de dos anys i mig, encara pateix les conseqüències del trasplantament i de la malaltia. Segons ens expliquen els seus pares, el seu sistema immunològic no funciona amb normalitat i ha de viure protegida de contagis i possibles infeccions. Per això, no pot anar a l’escola, ni viatjar en transport públic ni estar en llocs amb molta gent. Ha d’anar sovint a l’hospital on li fan el seguiment i tractaments que la protegeixin mentre el seu cos no fabriqui les defenses necessàries per fer una vida normal.

Informació i reserva de comandes al correu electrònic: hola@bufalabombolla.org

1 comentari per a “Neix la campanya ‘Bufa la bombolla!’ per ajudar els nens amb immunodeficiències”

  1. […] campanya ‘Bufa la Bombolla‘ encetada el passat mes de novembre a Malgrat de Mar ha assolit una recaptació total de 7.311,49 euros. Els impulsors d’aquesta […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per