dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nit de doble festa amb Gossos i Els Amics de les Arts

Fotos: Vicens Tomàs

Els grups Gossos i Els Amics de les Arts han estat els protagonistes de la nit d’estiu d’aquest dimarts 15 d’agost a l’Arts d’Estiu. Una doble festa compartida amb uns seguidors fidels disposats a gaudir de la música de dos grups ja veterans i consolidats en el panorama musical de casa nostra.

Els manresans Gossos, formats a l’estiu del 1993, i que van destacar per la seva musica acústica i so peculiar de les seves veus, van presentar a Pineda de Mar un concert amb el millor de la seva discografia. Ja han passat uns quants anys des d’aleshores i el grup ha treballat de valent amb dotze discos a les seves espatlles, produccions valentes, diferents i ben elaborades que els ha anat consolidant musicalment fins als nostres dies. El grup ha anat evolucionant des dels inicis acústics fins que, a partir del 2002, van incloure bateria i es van electrificar sempre amb el segell que els caracteritza. El seu concert va ser de lluïment amb l’acompanyament dels seus seguidors atents i partícips de l’espectacle conjunt, cançons apreses i cantades conjuntament, en una nit d’estiu calenta i festiva.

.

I a la segona part, els Amics de les Arts, que es formaren el 2005, han esdevingut claus en la escena musical dels nostres dies. El seu singular estil pop i la particular ironia en les seves lletres han acollit uns seguidors entusiasmats i fidels. Amb sis discos a les espatlles, la presentació del seu espectacle a Pineda va ser acurat i, al mateix temps, espontani. El grup està totalment compenetrat i consolidat: les diferents veus es lliguen amb canvis subtils, sense aturar el ritme trepidant de la música i, com ja és habitual, compartint amb els seguidors entregats, cantant junts i ballant, fent de la nit una gran festa participativa.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per