divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nova etapa a Ràdio Pineda amb ‘Energia Positiva!’

Ràdio Pineda

Ràdio Pineda inaugura el proper dilluns 20 de març els estudis i la modernització de les seves instal·lacions. L’emissora pinedenca també estrenarà nou logotip i nou eslògan – ‘Energia Positiva!‘ -, així com una nova imatge sonora. També es renovaran totalment les sintonies d’informatius i el jingle cantat de Ràdio Pineda, que amb diferents versions, ha fet la cantant Txell Sust (corista d’Alejandro Sanz).

Amb l’estrena de la nova imatge corporativa, gràfica i sonora, també s’estrenarà la nova programació de l’emissora. Aquesta renovació global va començar a fer-se visible al gener, amb l’estrena del nou disseny de la la pàgina web de Ràdio Pineda.

Per altra banda el proper dilluns, de 10 del matí a 7 de la tarda, hi haurà jornada de portes obertes, i les persones interessades podran conèixer des de dins les noves instal·lacions de l’emissora. La inauguració oficial dels estudis tindrà lloc a dos quarts de 7 de la tarda – al Carrer Justícia, 25 – amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor. Bona part dels treballs d’adequació de la instal·lació han anat a càrrec dels Serveis Municipals de l’Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col·laboració d’empreses externes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per