dilluns, 18 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pasión Vega al Liceu

Pasión Vega | Fotos: Vicens Tomàs

Aquest dissabte dia 9 de desembre Pasión Vega va presentar el seu darrer treball ‘40 Quilates‘ al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, participant en el 19è. Festival del Mil·lenni. Amb el teatre ple d’un públic entusiasmat per la seva trajectòria, l’artista va oferir un espectacle lluït, delicat i vigorós.

Pasión Vega, nascuda a Madrid, va passar la seva infantesa a Màlaga d’on es originaria la seva família. Als 16 anys es presenta a un concurs de ràdio a la Cadena Ser quedant en tercer lloc. L’any següent (1993) es torna a presentar, quedant en primer lloc.

.

El seu primer disc, ‘Un toque de distinción‘, es va publicar l’any 1996. A partir d’aquí s’inicia una carrera que, amb el seu esperit de treball i constància, l’han portat a celebrar aquests ’40 Quilates’, 40 anys i 25 de la seva carrera amb 14 treballs a la seva discografia, combinant diferents estils i celebrant col·laboracions i compartint escenari amb altres artistes de primera línia.

.

El repertori va ser complert i variat des de ‘coplas’, flamenc, bolero, estàndards, peces de Serrat i Sabina. Interpretades amb la seva potència de veu que modula a la perfecció, i amb la suavitat vellutada en els temes més íntims. Els músics es van lluir en completa harmonia, la sonoritat i la il·luminació van ser perfectes i els seus moviments, justament coordinats, van crear un espectacle de luxe per als sentits.

Pasión Vega es una artista consolidada i estimada pel seu treball als escenaris, la seva discografia i per la senzillesa i proximitat en contacte amb el públic.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per