Primera nit de concert doble a l’Arts d’Estiu amb Ramon Mirabet i La Pegatina | Diari Maresme benicar order online buy genuine levitra nizoral 1 shampoo online viagra online australia tamoxifen where to buy uk
divendres, 18 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primera nit de concert doble a l’Arts d’Estiu amb Ramon Mirabet i La Pegatina

Ramon Mirabet | Fotos: Vicens Tomàs

Nit de música en doble concert de Ramon Mirabet i La Pegatina aquest divendres 28 de juliol a les nits de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda de Mar que, amb estils musicals diferents, van saber trobar punts en comú per un tema conjunt. Així és la musica, gaudir dalt de l’escenari, fent vibrar el públic que va entregar-se a cantar i ballar fent que la nit fos una festa compartida, oberta i fresca.

Ramon Mirabet va inaugurar la nit amb un concert variat i ple de matisos i, amb la seva veu potent i càlida, va oferir un repertori que és el resultat del seu treball intens que ha portat a terme des del 2013 fins aquest darrer àlbum ‘Home is where the heart is‘, presentat l’any passat.

La Pegatina | Foto: Vicens Tomàs

Acompanyat d’un excel·lent equip de músics, combinant diferents gèneres, les notes del Jazz destaquen amb Josep Tutusaus, un dels trombonistes més notables del panorama jazzístic de Barcelona, i sobretot la veu, subtilment ronca i càlida de Ramon Mirabet. Un concert ple d’energia i melodies per viure i gaudir dels estius a Pineda. I després, una peça conjunta amb els amics de La Pegatina, compartint veus i molta marxa.

I ja amb La Pegatina sobre l’escenari es va succeir un esclat de música, ritme, paperets, cançons, coreografia, rialles i espectacle trepidant. Impossible estar-se quiet. Aquesta és la gracia d’un grup que es va iniciar l’any 2003 amb molta energia i esperit de festa, alternant Rumba i Ska adaptat al seu particular estil.

Una nit fantàstica, un espectacle lluït de la música i d’assistents, en un ambient alegre i festiu per compartir plegats.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per