dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

PSC i PP denuncien que el govern quadripartit de Malgrat els ‘censura’

.

Els Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el Partit Popular (PP) de Malgrat de Mar han denunciat a través d’un comunicat que el govern quadripartit (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) “censura a l’oposició”. Els esmentats partits asseguren que el govern municipal incompleix el reglament regulador de participació dels regidors i grups municipals a la ràdio municipal aprovat pel ple municipal el 13 de gener de 2011.

En el comunicat signat per Joan Mercader (PSC) i Ana Vega (PP) manifesten que durant els darrers quatre mesos, quan va començar el govern quadripartit, només s’ha realitzat una entrevista per a valorar la moció de censura i que, des de llavors, “s’ha incomplert el minutatge” corresponent a regidors i grups municipals. Més concretament, afegeixen que per al PSC no s’ha dut a terme tres entrevistes de 49 minuts cadascuna (en total 2h i 27 min); i per al PP, tres entrevistes de 30 minuts cadascuna (en total 1h 30 min).

Des de l’oposició denuncien que el govern quadripartit “està impedint el dret a l’accés i a la llibertat d’expressió” i consideren que es “censura l’oposició sense oferir a la població la pluralitat política”. Les dues forces han exigit el compliment del reglament vigent i que el minutatge que els pertocava en aquests quatre darrers mesos es porti a terme “el més aviat possible”. Aquesta mateixa petició la van demanar dijous passat en el torn de precs i preguntes del ple municipal ordinari de juny, i aquest mateix divendres per registre d’entrada a l’Ajuntament de Malgrat.

Imatge: YouTube

1 comentari per a “PSC i PP denuncien que el govern quadripartit de Malgrat els ‘censura’”

  1. […] de Malgrat de Mar (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) ha sortit al pas en relació al comunicat que han emès conjuntament el PSC i el PP del municipi en el qual denuncien que l’actual govern “censura a […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per