where to buy sildenafil uk antabuse sales online order retin a online uk buy clomid online next day delivery buy viagra online dubai
dimecres, 12 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pujada generalitzada del preu del lloguer d’habitatges

Mataró | Imatge: YouTube

El preu de lloguer continua augmentant a tot Catalunya aquest octubre respecte el mateix mes de l’any passat. Segons informa el portal habitaclia les dades mostren una pujada generalitzada a tot Catalunya durant el segon trimestre de 2017, en sintonia amb les publicades recentment per l’Incasòl.

El preu del lloguer va començar a escalar a Barcelona amb els primers símptomes de recuperació econòmica i, ara, ja augmenta significativament arreu de Catalunya. A la capital catalana ha augmentat un 5,7 % aquest octubre respecte el mateix mes de l’any anterior, i a l’àrea metropolitana han augmentat encara més.

Font: Habitaclia

Mataró, amb un augment interanual del 25,8%, és una de les ciutats catalanes que ha registrat un percentatge superior. A l’Hospitalet, el preu del lloguer ha pujat un 13,7 % interanual. A Badalona, ​​ha pujat un 14,6 %. A Sant Cugat, ha augmentat un 13,4 %. A Castelldefels, ha augmentat un 15,3 %. A Sabadell, ha crescut un 11,9 %. A Terrassa, ha pujat un 17,1 %. Pel que fa a les capitals catalanes, el preu del lloguer ha augmentat un 14,9 % interanual a Girona; un 8,8 % a Tarragona; i un 11,7 % a Lleida.

El director general d’habitaclia, Javier Llanas, ha destacat que aquesta “escalada de preus de lloguer es generalitzada arreu del país a causa de l’augment incessant de la demanda d’habitatges de lloguer, tant per part d’usuaris particulars com d’inversors internacionals”. Llanas ha afegit que la demanda de lloguer “ja no és estacional” perquè “es manté a llarg de tot l’any a Barcelona i això influeix també en els lloguers de les poblacions que l’envolten”.

El càlcul d’aquestes dades estadístiques s’ha realitzat tenint en compte anuncis d’habitatges no unifamiliars a l’esmentat portal immobiliari en zones geogràfiques amb una mostra superior als cinquanta anuncis.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per