buy furosemide tablets online uk buy cytotec misoprostol tablets buying zetia buy nizoral cream 2 skelaxin buy
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reforcen el bus Mataró-Barcelona a hores punta

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat millorarà el servei del bus exprés.cat que comunica Mataró i Barcelona. Concretament, el departament incrementarà les expedicions a les hores punta d’anada a Barcelona, al matí; i les tornades, a partir de migdia.

Així, a partir del proper mes de febrer, els usuaris de la línia e11 disposaran de 23 noves freqüències – 11 d’anada i 12 de tornada – que se sumaran a les actuals. El bus exprés.cat Mataró-Barcelona es va posar en servei el febrer de 2015 i l’últim any ha transportat més d’1,5 milions de passatgers.

Fonts municipals informen que els nous horaris s’estan acabant de consensuar amb l’Ajuntament de Mataró. L’objectiu és incrementar les expedicions durant les franges horàries amb més demanda. Més concretament, s’oferiran 5 noves expedicions a la franja horària que va de les 6 a les 8 del matí d’anada a Barcelona; i 7 noves sortides a partir de les 2 del migdia, en direcció Mataró.

El bus exprés Barcelona-Mataró va sorgir de la reconversió de les antigues C-1 i C-2, que circulen per l’autopista C-32. Amb la posada en servei del bus ràpid no només es va incrementar l’oferta de freqüències sinó que es van canviar alguns busos per altres amb més capacitat de manera que el servei va poder oferir 1.500 places més cada dia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per