divendres, 23 de febrer de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rosario dóna el tret de sortida a la setena edició de l’Arts d’Estiu

Rosario

Aquest divendres 21 de juliol comença la VII edició del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que se celebra fins al 26 d’agost a Pineda de Mar. Rosario és l’encarregada de donar el tret de sortida.

Rosario torna a Pineda de Mar per presentar el seu nou treball, ‘Gloria a tí’, un àlbum que barreja flamenc amb ritmes caribenys, balades, funk i rock i que, entre altres temes, inclou un tribut a la seva mare, Lola Flores, en clau de rumba, i ‘Hace tiempo’, un tema inèdit d’Antonio Flores que l’artista canta a duet amb el seu desaparegut germà gràcies als avenços tècnics.

Com a novetat, el festival canvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés situat al costat de la carretera N-II, artèria de la població. Amb aquest canvi d’ubicació, el festival pinedenc amplia la seva capacitat i millora la comoditat i visibilitat de l’espectador amb una graderia per a 600 persones i més espai a platea.

Arts d’Estiu Costa Barcelona aposta un any més per una programació artística de qualitat. A més, enguany, inclou per primera vegada una actuació d’un grup internacional. També, essent fidel a la voluntat de ser un festival multidisciplinari i per a tots els públics, programa un espectacle de màgia i un show d’humor.

Calendari 2017

.

21 de juliol: Rosario, ‘Gloria a tí’
28 de juliol: Doble Concert > Ramon Mirabet. ‘Home is Where the Heart is’ + La Pegatina. World Tour
4 d’agost: Faemino y Cansado. ‘¡Quien tuvo, retuvo!’
9 d’agost: David Bisbal. Hijos del Mar Tour 2017
15 agost: Doble Concert > Els Amics de les Arts. ‘Un estrany poder’ + Gossos. ‘Zènit’
18 d’agost: The original Blues Brothers Band
20 d’agost: Doble Concert > Chambao. ‘Nuevo Ciclo’ + Muchachito. ‘El Jiro’
25 d’agost: Jorge Blass. ‘El arte de la magia’
26 d’agost: Jarabe de Palo. ’20 años’

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per