dilluns, 25 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salut construirà un nou CAP a Cabrils

Actual CAP Cabrils | Foto: S.V.

La Generalitat de Catalunya ha acceptat la sol·licitud que li va fer l’Ajuntament de Cabrils per a construir un nou centre d’atenció primària (CAP) al municipi maresmenc, en substitució de l’actual centre constituït per mòduls prefabricats i que, des de l’any 2010, es troba ubicat a la urbanització de Can Peró.

Aquesta acceptació arriba després de la reunió mantinguda el passat 5 d’abril entre l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, i la regidora de Sanitat, Isabel Tamboleo, amb representants del Servei Català de la Salut per tal de formalitzar la petició de millora de la infraestructura sanitària a la població.

Segons informen fonts del consistori, actualment l’equip de govern està valorant possibles ubicacions per al nou CAP que, a més, haurà d’ampliar les seves instal·lacions per donar cabuda a tots els serveis sanitaris que li corresponen al municipi. Les mateixes fonts han anunciat que la comitiva municipal es va endur el compromís que l’any 2018 la Generalitat de Catalunya desenvoluparà el projecte executiu de l’obra.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per