order xenical online australia buy promethazine and codeine cough syrup online retin a apteka online where can i buy azithromycin or doxycycline retin a buy online india
dilluns, 10 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Suprimiran els passos a nivell de Calella i Pineda

Pas a nivell a Calella | Foto: S.V.

Pas a nivell a Calella | Foto: S.V.

Amb un pressupost global de 5,8 milions d’euros, Adif ha licitat la redacció dels projectes constructius per a suprimir 74 passos a nivell fins l’any 2024. Entre els passos a nivells que la companyia ferroviària pretén suprimir hi consten el de Calella i Pineda de Mar.

Amb aquesta actuació, fonts d’Adif asseguren que donaran el primer pas i anticiparan la inversió necessària per al desenvolupament dels corresponents projectes, amb l’objectiu de contribuir a incrementar la seguretat de les línies ferroviàries, especialment en zones en què la circulació de vehicles de carretera s’ha vingut intensificant en els últims anys.

El contracte s’ha dividit en 9 lots d’arreu de l’Estat que comprenen 33 passos de la xarxa d’ample convencional i 41 de la xarxa d’ample mètric, i compta amb un termini d’execució de 12 o 16 mesos per completar la redacció dels projectes. Segons la normativa vigent, el finançament de la supressió de tots els passos a nivell inclosos en el contracte de redacció de projectes correspon a Adif.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per