buy ayurslim buy generic valtrex canada how to buy cialis in canada purchase nexium cheap strattera online
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Suspenen cautelarment les obres de prolongació de la C-32

Simulació del nou ramal

La sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha resolt favorablement la petició de suspensió cautelar de les obres de prolongació de l’autopista C-32 entre Tordera, Blanes i Lloret de Mar. La Plataforma ciutadana Aturem la C-32, que ha donat a conèixer aquesta resolució amb data 21 de juliol, ha celebrat amb “prudència” aquesta decisió.

Entre altres aspectes, el tribunal estima que el projecte es podria haver aprovat sense avaluació ambiental, un fet que segons el text “comportaría su nulidad de pleno derecho, …”. El mateix document argumenta que “las partes recurridas (empreses, gremis i Generalitat) alegan que la suspensión de las obras comportaría importantes perjuicios”, però afegeix que no aporten “dato alguno sobre los perjuicios que podrían derivarse de la necesidad, en su caso, de deshacer la obra ejecutada sin evaluación ambiental, y reponer los terrenos al estado que tenían antes de su comienzo”.

Imatge: Arxiu

La mateixa plataforma ciutadana ha anunciat que, a l’espera de data pel judici, aquesta suspensió cautelar no permetrà començar “cap moviment de màquines, ni cap marcatge de bosc, ni cap moviment més d’expropiació”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per