dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Suspenen el judici contra el regidor Esteve Martínez a l’espera d’un vídeo

Foto: ICV-EUiA Mataró

La jutgessa i la fiscalia han demanat la suspensió del judici on es denuncia una suposada agressió a un treballador de la seu dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Oriental-Maresme per part del regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez. El judici ha estat suspès en espera d’un vídeo que recull el moment de l’entrada a la seu de Serveis Territorials, en el qual s’hauria produït la suposada agressió.

En espera de la celebració del judici, les dues parts han estat d’acord en participar en un procés de mediació a petició de la jutgessa. Segons informen fonts ecosocialistes, en aquest vídeo “es pot observar clarament com Martínez no protagonitza cap tipus d’agressió”.

Esteve Martínez | Foto: Arxiu

Per la seva banda, Martínez ha volgut agrair públicament les “múltiples” mostres de suport que ha rebut durant els darrers dies i, especialment, per part de les desenes de persones que l’han acompanyat al jutjat. També ha agraït el suport d’organitzacions com VOLEMataro, la CUP i CCOO. Esteve Martínez ha reiterat que en el moment dels fets no hi va haver cap tipus d’agressió i que es va limitar a defensar pacíficament l’escola pública.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per