Tordera redueix un 80% els robatoris a les urbanitzacions amb videovigilància | Diari Maresme sildenafil for sale online buy nolvadex capsules can i buy glucophage over the counter where to buy zyrtec d in singapore can i buy accutane in the uk
divendres, 18 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera redueix un 80% els robatoris a les urbanitzacions amb videovigilància

Fotos: Aj. Tordera

L’Ajuntament de Tordera ha valorat molt positivament els sis primers mesos de funcionament de la primera fase videovigilància a les urbanitzacions. Segons les dades facilitades pel mateix consistori, durant els primers sis mesos de l’any i en relació a l’any passat, els robatoris amb força s’han reduït en un 80% a les urbanitzacions on s’han instal·lat càmeres. Més concretament, un 73% a Sant Daniel, un 80% a Mas Mora i un 100 % a Tordera Parc, on s’ha passat de sis robatoris a no patir-ne cap durant aquest primer semestre de l’any.

A més, les mateixes fonts han informat que la instal·lació de les càmeres de videovigilància ha permès poder realitzar diverses detencions per aquest tipus de delictes. En aquest sentit, l’ajuntament ha destacat la feina feta per la unitat rural de la Policia Local, tant en la prevenció com en la persecució dels delictes.

Per altra banda, el consistori torderenc també creu que l’anunci de la instal·lació de les càmeres a les urbanitzacions i de la seva continuïtat ha provocat un efecte dissuasiu al nucli urbà i a la resta d’urbanitzacions. Per exemple, durant el primer semestre d’enguany les urbanitzacions que no disposen de càmeres de seguretat han vist disminuïts els robatoris amb força en un 69%.

Segons el consistori aquestes dades avalen el funcionament de les càmeres de seguretat i reforcen la necessitat de continuar invertint en les properes fases del projecte. Per aquest motiu, i de cara a final d’any, està prevista la instal·lació de 4 càmeres als accessos al nucli urbà, 2 a Sant Pere i 2 més al polígon industrial de Can Verdalet. En la darrera fase, l’ajuntament executarà la instal·lació de les càmeres que donaran cobertura a la resta d’urbanitzacions.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per