dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tornen els divendres de jazz a Calella

Una actuació a la Sala Mozart | Foto: A.C.

Una actuació a la Sala Mozart | Foto: A.C.

A partir del proper divendres dia 3 de febrer i fins el 7 d’abril, la Sala Mozart, el Sublim, La Gàbia i el Bahari Club seran la seu de la 18a edició del Cafè Jazz a Calella. Aquesta nova edició arrencarà a partir de les 10 de la nit, al bar de la Sala Mozart, amb l’actuació de la cantant Laura Simó, acompanyada d’Esteve Molero al trombó, Oscar Ferret al piano, Jordi Mestres al contrabaix i Cidao Rodrigues a la bateria.

La següent cita serà divendres dia 10 de febrer al Restaurant La Gàbia, a càrrec del cantant Rubén Fernández, acompanyat de Rai Ferrer al contrabaix, Andreu Zaragoza a la guitarra, Gabriel Amargant al saxo i Ramón Angel a la bateria. El dia 17 el cicle torna al bar de la Sala Mozart on actuarà el duet de Marta Feliu (veu) i Ismael Dueñas (piano). I el divendres 24, al local Sublim hi actuarà el saxofonista Gorka Benítez, acompanya de Dani Pérez a la guitarra i David Xirgu a la bateria.

El divendres dia 3 de març, al bar de la Sala Mozart, hi actuarà Victor de Diego al saxo, Albert Bover al piano, Marc Cuevas al contrabaix i Aldo Caviglia a la bateria. El següent divendres, dia 10 de març, el festival es trasllada de nou al Restaurant La Gàbia, on hi actuarà la cantant Tati Cervià, acompanyada de Luis González al piano, Toni Pujol al contrabaix i César Martínez a la bateria. Divendres dia 17 el cicle tornarà al bar de la Sala Mozart amb l’actuació de Roger Martínez (saxo), Joan Solana (piano), Manel Fortià (contrabaix) i Marc Bòdajo (bateria). La següent cita serà divendres 24 al Bahari Club amb l’actuació de la cantant Carme Canela, acompanyada de Miguel Villar al saxo, Dani Pérez a la guitarra, Oriol Roca a la bateria i David Mengual al contrabaix. Finalitza el mes de març amb l’actuació de Juan de Diego (trompeta), Sani Pérez (guitarra) i Joe Smith (bateria) el dia 31, al Sublim.

El cicle acabarà el divendres 7 d’abril al bar de la Sala Mozart amb l’actuació de Sergi Sirvent al piano, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria.

Programació completa

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per