divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ultimen la jaqueta intel·ligent

.

Google i Levi’s ultimen la jaqueta intel·ligent

Aquesta realitat que, segons Google i Levi’s, veurà la llum aquesta tardor del 2017; es va començar a coure farà un parell d’any quan Google es va interessar per ficar tecnologia a la roba. Va ser quan va proposar a Levi’s que fos el seu soci per poder fer realitat aquest somni.

El projecte ha estat batejat sota el nom de Jacquard i es preveu que aquesta jaqueta, tipus texana, tingui un cost aproximat d’uns 350 dòlars.

Quina tecnologia aportarà aquesta jaqueta tecnològica?

.

Bàsicament està concebuda per estar sincronitzada amb el telèfon mòbil i, mitjançant diferents superfícies del teixit que son sensibles al tacte, es podran realitzar gestos que seran interpretats pel dispositiu mòbil. Instruccions com ara posar en pausa una cançó, avançar o retrocedir, etc. es podrà fer des de la pròpia jaqueta sense haver d’interactuar amb el telèfon. Segons Levi’s és una qüestió de comoditat i d’estil.

Amb tot, Google pensa en un altre futur dels wearables invisibles; és a dir, en els que realment no es noti l’electrònica: fils conductius, connectivitat sense fils i superfícies tàctils en peces de vestir convencionals.

Vicenç Llobet

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per