buy cymbalta 30 mg cheap lamictal canada cialis safe online where to buy tretinoin cream in singapore buy lisinopril 40 mg online
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un ferit per l’esfondrament del sostre d’una casa a Mataró

La casa afectada per l’esfondrament | Foto: A.M.

Un treballador va resultar ferit aquest dimarts, a la tarda, per l’esfondrament del sostre d’una casa de Mataró on hi treballava junt amb altres companys en tasques de rehabilitació. La finca afectada està situada al número 39-43 del carrer de Sant Agustí. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti). Per seguretat els veïns de la finca del costat, situada al número 37, van ser evacuats.

Al lloc dels fets s’hi van traslladar dues ambulàncies del SEM i diverses dotacions de la Policia Local i dels Bombers de la Generalitat. Per la seva part, l’Ajuntament de Mataró va activar el Sistema Intern d’Atenció a Situacions d’Urgència (SIAU).

Segons informen fonts municipals, arran de l’esfondrament s’ha hagut d’enderrocar un tram de la cornisa i una llinda d’una balconera. A més, s’instal·larà una bastida per tal de poder tapiar les finestres i balconeres de la façana. També es col·locaran escaires a les parets mitgeres per estabilitzar-la. El carrer seguirà tallat al trànsit fins que s’hagin acabat aquestes actuacions.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per